Отдых

леонка

Re: Отдых

Сообщение леонка » 14 сен 2022, 17:17

Ой, Карати, то реально моя любов на всі роки!

твоя

Сообщение твоя » 14 сен 2022, 17:19

А знаєте от що люблю в Карпатах більше всього? Не повірите, просто смачно поїсти, от для мене це край важливо. Планую скористатися можливістю і вже забронювати номер на своє День народження, точно знаю, що замовлю карпатський бограч https://vershina.ua/udivitelnaya-kuhnya ... ograch-ua/ і ще багато національних страв, адже я українка і святкування буде саме таким!

Lizzi23

Сообщение Lizzi23 » 03 дек 2022, 14:56

тоже хочу в отпуск

Marime

Сообщение Marime » 04 дек 2022, 17:10

Отпуск это как что-то не реальное и ожидаемое на протяжении всего года. Я очень тщательно обычно планирую его. И стараюсь время максимально с пользой потратить. Ведь есть очень много вариантов. И больше всего мне нравится познавать и ездить. Вот в этот раз экскурсии Сочи рассматриваю. Хочется и природу увидеть, и море. И узнать интересную информацию. И поездить, зарядиться эмоциями. Вы тоже посмотрите разные варианты. И под себя подобрать сможете.

olfantik

Сообщение olfantik » 06 июн 2023, 11:48

Коли беру відпустку на роботі, намагаюся виїжджати за кордон, щоб змінити обстановку. Незважаючи на сьогоднішні обставини, все одно хочеться відпочивати з комфортом і карта Mastercard Travel Experiences в цьому допомагає. Дуже радий, що оформив її тут http://www.mastercard.ua/uk-ua/personal/offers-and-promotions/travel/travel-experiences.htmll , оскільки отримую тепер низку бонусів та знижок, включаючи безкоштовні трансфери та ночі у модних готелях.

Olesya

Сообщение Olesya » 13 сен 2023, 12:51

Я планую десь в Україні відпочити

Сара Перчик

Сообщение Сара Перчик » 13 сен 2023, 12:53

У великому ритмі сучасного життя, кожен з нас потребує якісного відпочинку. Місце, де ми відпочиваємо, грає велику роль у якості нашого відпочинку. Я нещодавно побувала в базі відпочинку "Сині Води" у Черкаській області і залишилася в захваті. Думаю, вам теж буде цікава ця база відпочинку природа там дивовижна, а чисте повітря сприяє глибокому релаксу. Тут є багато розваг для активного відпочинку та спокійні куточки для тих, хто шукає спокою.

Ответить